DET GODE LIV

17. aug, 2020

Mandag og ny uke 🙂

Ja tenk det er mandag igjen, ny uke og masser av nye muligheter for meg, deg, ja oss alle.

Det er bare å kikke seg rundt 😀

Mine dager med lange turer er det for tiden heller dårlig med, brukte være en av mine hobbyer det å gå tur i marka, ved sjøen og på fjellet.

Var rene meditasjonen, sitte der ute på svaberget å puste inn og ut i takt med dønningene 🤩

Har vert avskåret fra dette de siste årene, først kne og nå hofte.

 Jeg er helt sikker på at jeg skal dit igjen, skal få meg ny hofte 31 august.Er jeg ikke fantastisk heldig vel, tenk alt de kan reparere og skifte ut i dag. Vår generasjon er svinheldige🤩

Og selv om jeg ikke kan springe høyt og lavt eller ute ved havet så er dagene allikevel gode. 

Heldige meg som har kunsten, er rene meditasjonen det også.

Denne uken skal jeg igjen møte og bli kjent med et nytt menneske som deler de samme interessene som meg. Hilde som hun heter ønsker å lære mer om alle de fantastiske mulighetene vi har med våre Powertex produkter.

Ja tenk hun er så interessert at hun ønsker å bli teacher/tutor. 

Jeg har ofte sagt at vi kunne gjerne hatt en dame eller mann for den del i Stavanger og har tenkt som så at om det er ment så kommer det nok noen. Og ja i morgen kveld kommer denne noen i form av Hilde🙂

Gleder meg så til å kunne vise henne alt hva disse fantastiske mediene kan brukes til og det blir en spennende reise hun starter på. 

Mulighetene er bare sååååååå mange og det er bare fantasien som setter en stopper. 

I løpet av høsten blir det nok Powertex kurs i Stavanger også, gled dere🤪

Så selv om jeg er vingeklippet i forhold til lange turer så kan jeg klare å vise spennende teknikker med spennende produkter, det gir min hverdag mening og jeg får messer av energi og inspirasjon av å gi til andre. I dette tilfelle denne noen fra Stavanger, Velkommen til Hilde🤩

Håper dere griper de sjangsene som byr seg denne uken, det er alltid noe. Mulighetene er maaange.

Kikker sikkert innpå her i løpet av uken, til da må dere ha gode natta eller fine dagen alt etter som. 

Klem fra meg til deg.

Kjersti 

16. aug, 2020
16. aug, 2020

Da er vi kommet til lørdagskveld, snart midnatt og søndag 🤩

Slutten på en fantastisk flott sensommer dag med stooor sol, varm og godt. 

Dagen har vert travel for oss begge, Ulf holder på ute med forskjellige forberedelser ute, som en tornado der han holder på. 

Jeg har jobbet med å lage nytt dokument for Powertex, få samlet alt i et dokument. Godt når det er mindre å forholde seg til.

Vi hadde en fin liten tur ute på Hiskjo i kveld, fikk med oss sola som leka seg med havskodda som for raskt forbi. Et fantastisk skue 🤪

Jeg var nede å tok opp litt poteter som vi råstekte i smør, det smakte aldeles fortreffelig med kjøttet og de stekte grønsakene i fløtesaus. 

To kattepuser har vi også vert å matet, det er vår jobb når familien er på camping tur 🤪

Ei deilig økt i bobblebadet under en fantatisk stjernehimmel har avrundet det hele, vi føler vi er bare såååå heldige. Fantastisk med satelitter og stjerneskudd om en annen. Ulf sier at tenk så flott himmelen blir i vinter når vi kan sitte her , helt mørkt og stjernene synes enda bedre. ja tenk seier jeg og såg plutselig for meg og sa , eller snøkave står rundt ørene på oss. Har jo sin sjarm det også 🤪🙂

Tenk å få ha det slik i livets høst og kunne få være sammen om det. 

Det er bare så viktig å nyte når vi kan, livet kan snu i løpet av sekunder. Og ingen vet hva morgendagen vil bringe. 

Min mor sa alltid til meg da jeg var ung at man skal ikke legge seg på en krangel og det er så sant som det er sagt. 

Min far døde som 31åring en tidlig morgen, og noen ganger lurer jeg på om hun tenkte på det når hun sa det hun sa. De fikk ikke våkne opp til en ny dag sammen og heller ei få oppleve livets høst sammen. 

Min trøst er at jeg har sååå gode minner fra disse barndomsårene min far levde, alle turene han tok meg med på både i skogen , på sjøen og i fjellet. Jeg tror det er gjennom han jeg har fått slik kjærlighet for naturen.

Blir litt mimring nå på tampen av denne lørdagskvelden 😘

Jeg husker spesielt godt en gang vi gikk med båten fra Stord der vi bodde og til Jondal der mamma kom fra. Mamma var ikke med for hun var høygravid med min bror Per Josten, hun tok helt sikkert bussen innover.

Det å reise til Jondal var rene Amerika reisen i de dager 🙂🙂🙂

Høres jeg ut som om jeg er hundre år eller ????  Neida, blir 70 til neste år. 

Denne turen som har satt seg slik på minne var sommeren 1956.

På turen innover fikk vi følge av en flokk med niser, jeg hang over ripa og beundret disse flotte dyrene som hoppet i sjøen og rullet rundt. Det var helt tydelig at de hadde det morro sammen . 

Og vet dere hva ??? Det var heller inget do på båten, nei selvfølgelig ikke 🤪 Dette var jo langt tilbake i det forrige århundre. 

En hel dag er lang tid for ei lita jente å holde seg men min pappa var ikke rådløs. Han holdt meg over ripa , vannet kila og ikke trang for papir heller. I dag ville de vel blitt arrestert for slikt. 

Fikk telefon fra ei dame fra Fitjar i dag, og hun gjorde meg veldig glad 🙂 Irene hadde vert inne på hjemmesiden vår og likte så godt det hun fann der, ville vite om kurs og Powertex. Men det som gjorde meg mest glad var at hun likte så godt bloggen min og håpet jeg ville fortsette å blogge 🤩 Med slike tilbakemeldinger gir det mersmak å dele tanker om hverdagslige ting som livet jo er . 

Da er det bare et minutt så er vi over i søndag  og jeg sier gode natta til dere som leser dette og fine dagen skulle det være på dagen du er innpå. 

Klem fra meg til deg , Kjersti 

14. aug, 2020

Ja så er vi der igjen fredag og øyeblikk helg 🤩

Ikke det at det spiller så stor rolle for oss pensjonister. Men vi prøver likevel å ha forskjell på helg og ukedager 🙂

Vi er nå enig om det da Ulf og jeg at alle dager er gode 🙂

Denne uka kom sommeren tilbake til oss og hver kveld når vi legger oss så er vi skjønt enige om at for en fin og god dag dette har vert og så deilig det er å strekke seg ut og legge seg i en herlig seng.

Og sengen, ja den har vi slett  ikke for oss selv lenger, våre to gamle firbente venner har på sine gamle dager fått lov å ligge med oss hele tiden nå. 

Zorian , den gamle mannen er totalt avhengig av å være med oss hele tiden og da er det klart at Luna, den gamle jenta også skal være med. 

De er som to gamle mennesker selv om de er på fire, ser dårlig hører dårlig og jammen tror vi at Zorian også er blitt litt dement.

Vi blir på en måte gamle sammen oss fire😘

I dag har vi vert innover til Stord, det hender vi må det når vi trenger ting vi ikke får her ute på vakre Bømlo 🤩

I disse tider så prøver vi å få unnagjort det meste på en gang så vi slipper større folkemengder så ofte, det er jo sååå viktig å passe seg,. 

ja uten å bli redd og aldeles paranoid.

Vi var knallheldige å fikk tak i ferske reker og store fine krabbeklør , så sammen med  noe godt i glasset blir det rene herremåltidet i kveld. 

Gleder meg sååååå 🤩

Og kvelden er jo nesten her allerede den, så da vil jeg ønske  dere som kan hende leser dette  en god helg, pass godt på dere selv. 

Ps: dette bildet er jeg såååå glad i , dette er Alina , vårt yngste oldebarnet sammen med Luna 🤩

Historien om Alina skal jeg fortelle dere om en annen gang, nå er hun to og et halvt år, et lite mirakel 😘

11. aug, 2020